Categories
Întrebarea Centenară

Concurs de istorie – 18.10.2018

Vă mulțumim că ne sunteți alături și ne bucurăm să trecem împreună prin istoria României Centenare, așa că vrem să vă și răsplătim! Cum? Printr-un concurs!

Premiul va consta într-un album (format de lux) despre Centenar și va fi oferit cu ocazia zilei de 1 Decembrie, prin tragere la sorți a răspunsurilor la ”Întrebarea Centenară”.

Firește, până atunci întrebări vor fi mai multe, iar pentru ca toți să aveți șanse egale, vor fi cu răspunsuri multiple, după opinia fiecăruia. Nu vor exista răspunsuri greșite, pentru că vrem să gândim împreună, nu să ne testăm memoria. De fapt, cel mai simplu e să începem cu prima, ca să vedem:

Întrebarea Centenară 1: În opinia ta, care este cel mai important lucru făcut de Vaida Voevod pentru România în cariera sa politică?

Vă așteptăm părerea în comentarii!

Regulile concursului: cu ocazia zilei de 1 decembrie 2018 se va trage la sorți dintre toate răspunsurile, la orice întrebare, iar câștigătorul va primi un album istoric (format de lux) despre Centenar. Mai multe răspunsuri (diferite), mai multe șanse!

1 reply on “Concurs de istorie – 18.10.2018”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *